Härliga, kreativa höst

Äntligen höst. Jag är en sann älskare av denna årstid. När dom flesta tycker allt känns ruggigt är jag "käringen mot strömmen". Jag får ny energi som är på gränsen till "för mycket".. Det är kanske jobbigt för omgivningen när jag ser ut som ett frågetecken men det blir så när ideérna flödar och jag befinner mig i en annan värld- den här gången i sagornas värld. Små vättar som bara måste få se dagens ljus..

Men jag får backa lite, till sensommaren när en liten kille fick sin tröja som bevis på vem han verkligen är. SpindelmannenFinns det nåt härligare än att se i ett barns ögon att -jaa sagan är verkligen sann och att vara i Spindelmannens värld har jag förstått är så spännandeEftersom Spindelmannen är snabb fick han ta plats på sidan av tröjan, i farten liksom

En annan ny liten världsmedborgare ska få en jordgubbsmössa. Denna härliga färgklick som är lika aktuell idag som när mina var små..

 

Sist men inte minst- Vättarna som är stickade och tovade i ullgarn. Lite tokiga och galna med ull till hår precis som mina andra tomtar/vättar. Får bli olika individer av dom med beroende på mitt humör :)


 
 


Så visst är det skönt med lite kyligare luft, man får krypa in under en filt och bara mysa. Låta tankarna vandra som dom vill och bara vara. Det kan vara nyttigt ibland :) Ha det!