tisdag 5 maj 2015

Ibland blir det inte riktigt som man vill

Jag brukar inte vara knusslig. Jag brukar inte vara sur. Jag brukar inte vara den som klagar men..idag blev jag besviken. Kanske för att jag hade drömmar om det här med att ge och ta. Egna beskrivningar mot insättningar på cancerfonden som jag så gärna ville.. Men men ibland blir inte tanken verklighet. Av 6114 besökare på beskrivnings sidan blev det 350 kr... Jag ger mig och tar bort sidan. Som sagt- ibland blir det inte som man tänkt sig :(

3 kommentarer:

 1. Så tråkigt att en så bra tanke inte kan respekteras... Finns det möjlighet att gå tillgång till ett mönster om man betalar in i förväg?
  älsningar Helena hera671@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag vill gärna ha ditt musmönster och kan absolut skänka en slant till Cancerfonden. Hör gärna av dig om du kan tänka dig att dela med dig av ditt musmönster.
  Mvh Annicka. annickao@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Hej igen!
  Skulle jag även kunna få mönster på kläderna till Pippimusen+hästen, den söta musen i fönstret med blomsterhatt, klänning o väska samt mössen med hängslen, converseskor, klänning o hatt som står på bordet framför en adventsljusstake? självklart kan jag skänka ytterligare en slant för detta. Mailade på din mailadress men är osäker på om du fått det mailet därför provar jag även såhär. Hör gärna av dig om det går bra. :-)

  Mvh
  Annicka. Annickao@hotmail.com

  SvaraRadera